Need for Speed Payback Duyuruldu !











Dün sizlerle paylaşmış olduğumuz haberimizde, bu sene çıkacak olan yeni Need for Speed oyununun bugün itibarıyla tanıtılacağından haberdar olmuştuk. Büyük bir sabırsızlıkla beklediğimiz video en nihayetinde TSİ 16:00 sıralarında yayınlandı ve Need for Speed Payback duyuruldu.
Hayali Fortune Valley şehrinin yeraltı dünyasında geçecek olan Need f
or Speed Payback oyununda, yaşanan bir ihanetine karşılık olarak intikam yemini etmiş olan üç kişilik bir ekibimiz var. Şehrin kumarhanelerine, suçlularına ve polislerine hükmetmekte olan The House isimli bir menfur şebekeye karşı bir araya gelen bu üç kişilik ekibimiz Tyler the Racer, Mac the Showman ve Jess the Wheelman olarak sıralanıyorlar ve serinin önceki oyunlarından farklı olarak, bu defa bu üç kişiyi de yönetebileceğiz. Her bir ekip üyesi ile yarışlara katılıp, verilen görevleri ve meydan okumaları başarıyla tamamlayarak yeraltı dünyasının saygısını kazanmak için uğraş vereceğiz. Tabi ki bunun sonucunda da, Need for Speed: Carbon oyununda olduğu gibi The House şebekesi ile gireceğimiz bir üst seviyedeki yarışlar da bizleri bekliyor olacak.
Electronic Arts tarafından verilen bir diğer bilgi ise, oyunda bir iddia sisteminin olacağı. Bu sayede, ortaya para koyup da performansımıza göre iyi bir ödeme alabilecek veya paramızı tamamıyla kaybedebileceğiz. Açıkçası Need for Speed: Hight Stakes oyunundakine benzer bir sistemin olduğunu söyleyebiliriz. Hatırlayacağınız üzere Need for Speed: High Stakes oyununda, arabasına iddia girip, yarışı kazandığımızda da rakibimizin arabasını alabiliyorduk. Tabi ki yarışı kaybettiğimiz zaman da arabamızdan oluyorduk. Bunun farklı bir şeklini yeni Need for Speed oyununda görmek oldukça hoş oldu.
Son olarak, eğer oyunu ön-sipariş ile alırsanız, Platinum Car Pack adı altında özel bir içeriğe sahip olabileceksiniz. Bu içerik, oyunun çıkışı anında size Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 ve Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016 arabalarını ücretsiz olarak getirecek. Öte yandan, Deluxe Edition sürümü ise Platinum Car Pack içeriğine ek olarak, oyun içi indirimler, fazladan XP, plaka ve NOS rengi gibi fazladan modifiye içeriği ve oyuna resmi çıkış tarihinden üç gün önce, yani 7 Kasım 2017 tarihinde erişim sağlamanıza olanak tanıyor.
PlayStation 4PC ve Xbox One için geliştirilen ve 10 Kasım 2017 tarihinde satışa sunulacak olan Need for Speed Payback için yayınlanmış olan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 
İyi seyirler!
Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment