Call of Duty: WWII Çıkıyor !


all of Duty: WWII, ana senaryosu ile olduğu kadar çoklu-oyuncu modu ile de ön planda yer alacak. Bildiğiniz gibi Sledgehammer Games, oyun ile ilgili bir sonraki canlı yayının E3 2017 haftasında yapılacağını bildirmişti. Bugün ise beklenen canlı yayın gerçekleşti ve çoklu-oyuncu modu ile ilgili yepyeni bilgilere sahip olduk.
Call of Duty WWII'nin Çoklu-Oyuncu Modundan Yeni Detaylar
Stüdyonun başındaki isim olan Michael Condrey tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa, Call of Duty: WWII oyunun çoklu-oyuncu tarafında, ki buna Nazi Zombies modu da dahil, her ne kadar Nazi askerlerini yönetecek olsak da Nazi sembolleri yer almayacak. Bunun sebebi ise savaş kurbanlarına ve Nazi soykırımına bir tür saygı göstergesi olması içinmiş. Her ne kadar tarihin doğru aktarılabilmesi için ana senaryoda karşımıza çıkacak olsa da, çoklu-oyuncu modu bunun tamamıyla dışında tutulacakmış.
Canlı yayının ilerleyen kısımlarında ise War Mode gündeme geldi. Bildiğiniz gibi belirli bir ana senaryo bağlamında ilerleyeceğimiz bu modda, tankların yer alacağı tek mod olacak. Ancak üzücü bir haberimiz var. Tankın kasasına takılı olan makineli tüfekleri kullanabilecek ve koruma ateşi sağlayabileceğiz, ama ne yazık ki bu tankları binip de kullanamayacağız.
Son olarak, Destiny oyunundaki Tower sisteminin Call of Duty: WWII oyununda da yer alacağını halihazırda biliyoruz. Headquarters adı altında yer alacak olan bu sistem hakkında da yapılan açıklamaya bakılırsa, Headquarters, Müttefik Kuvvetleri tarafından Normandy sahilinde bulunacak. Çevrim içi olarak 48 oyuncuyu ortak bir platformda toparlayacak olan bu sistem sayesinde, oyuncular, çoklu-oyuncu maçlarına katılmadan önce birbirleriyle iletişim sağlayabilecekler. 
Aynı zamanda da maçların başlamasını beklerken eğlenceli anlar geçirebilecekler. Michael Condrey tarafından verilen bilgilere bakılırsa, bire bir oyuncuyu karşı karşıya getiren, rekabete dayalı atış alanı olan hayatta kalma çukuru ve daha birçok eğlenceli mini oyun bizleri bekliyor olacak. Aynı zamanda sohbet odası açıp da birbirleriyle konuşabilme imkanları da bulunacak.



Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment