PUBG Mobile için Hacks

 PUBG Mobile için Hacks

PUBG Mobile'da hile yapmak mümkün mü?
Evet, bu oyunda hedefler, geliştirilmiş amaç yardımcıları, duvarları, duvarları, makroları ve diğer hile uygulamalarını ya da Android ve iOS için modded oyun istemcileri aracılığıyla düşmanları görmek için duvar korsanları gibi modları kullanarak aldatmak mümkündür. Ancak, sınırsız BP / Savaş Puanı, sonsuz UC, Kasalar, Öğeler, Tanrı Modu vb. İçin kesmek veya çevrimiçi jeneratör araçları yoktur. PUBG Mobile çevrimiçi aksiyon çok oyunculu bir shooter oyunudur ve kaydetme oyununuz, modellenemeyen Tencent Oyunlarına ait oyun sunucularında saklanır.

Aimbot PUBG Mobile için Hacks

Otomatik hedefleme modları ve uygulamaları, bir düğmeyi basılı tutarsanız sizin için otomatik olarak hedefleyen ve çekim yapan botlardır. Bu basit gibi görünse de, PUBG Mobile için mevcut olan en karmaşık ve güçlü bilgisayar korsanlarından biridir ve aynı zamanda görülmesi de oldukça nadirdir. Android ve iOS oyunları için çoğu "amaçlayanlar", arttırılmış amaç yardımı biçiminde gelir. Bu tür otomatik nişan alma oyunlarında hile yapma varsayılan amaç asistanı sizin için amaçlayan işlerden daha fazlasını yapmak üzere ayarlanmıştır ve diğer modlar aslında kendi amaçlayan senaryolarını yaratacaktır, ancak bu noktada mobil cihazlarda oldukça nadirdir.

Genel olarak PUBG Mobile hedeflerinin kullanımına karşı tavsiye ediyoruz, çünkü yasaklanma riski genellikle diğer bilgisayar korsanları veya kipleri kullanmaktan çok daha fazla. Eğer bir PUBG Mobil hedef alanını kullanacaksanız, lütfen diğer oyunculara saygı gösterin ve kötüye kullanmayın, çünkü bu sizi oyundan men edilecektir ve kesinlikle bu kaderi hakedeceksiniz. Tencent, tanımlayıcı aldatıcılara karşı esnek olduğu bilinmemektedir.
https://hackerbot.net/download

Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment