GTA 5 İndir ( Grand Theft Auto V ) — Final Sürüm

GTA 5 İndir ( Grand Theft Auto V ) — v1.48 Final Sürüm


GTA 5 indir‘de Görevler sırasında geçiş yapabileceğiniz üç ana karakter mevcut. İsimleri Michael, Trevor ve Frankie. Her birinin geliştirilebilecek farklı becerileri ve özellikleri mevcut. GTA 5’de ki en piskopat karakter Trevor’dır. Hayatta kalmak için savaşmanız gereken bu gangster oyununun tüm serileri arasında ki en gelişmiş özelliklere sahip olan son çıkan versiyonu GTA 5‘dir. Görevlerin yanı sıra spor, yoga, bungee jumping, tüplü dalış veya golf oynayabilirsiniz. Gta 5 güncelleme indirme ile Dahası, oyunda çok sayıda araba, motor, bisiklet ve tekne bulacaksınız. GTA 5 full indirin ve harika bir oyunun ne olduğunu görün. Grand Theft Auto V üç farklı karakterin hikayesidir. Çok etkili bir şekilde çok sayıda diyalog oyun içerisinde mevcut. Farklı ve vahşi misyonlar (Görevler) size çok fazla eğlence ve duygular sunmaktadır. Özetle, Grand Theft Auto 5 Rakipler için yüksek bir hedef belirleyen ve tüm zamanların en büyük oyunu olduğuna inanılan oyun. Gta 5 indirmek artık çok kolay. Gta 5 repack indir !

GTA V PC sürümünü ücretsiz indirin ve oyunda ki harekete hazır olun. Hikaye, Las Santos, San Andreas’da Ludendorff’da başarısız hırsızlık girişiminin ardından tanık koruması altındaki Michael Townley etrafında dönüyor. Michael karısının onu aldattığını ve tenis koçuyla bir ilişkisi olduğunu öğrendi. Boynuzlanmasını öğrene öfkeli Michael, koçu kovaladı ve onu bok çukuruna gönderdi (Öldürdü). Gta 5 full indir ve türkçe oyna. Bütün bunlar bir uyuşturucu efendisi Martin Madrazo’nun kız arkadaşına ait bir konakta oldu. Martin, Michael’dan bir kuyumcu dükkanını soymaf  soygunu için yardım istedi ve Michael’ın hayatı değişti, ailesi onu terk etti ve eski dostlarıyla birlikte suçlu yeraltı dünyasına karıştı. Artık takımın, kimsenin güvenmediği soğukkanlı şehirde hayatta kalmaları için bir kaç ölümcül soyguncu çıkarmak zorunda. İşte beklenen o suçlu sensin. Şimdi GTA 5 indir. İster torrent, ister tek link full indir.

Grand Theft Auto V GTA 5’in Final sürümünü şimdi indirin. En Güncel versiyonu Fullindir.co’da! Repack sürümü ile gereksiz dosya boyutlarından sizleri kurtardık. Gta 5 Torrent indirerek oyunu sorunsuz bir şekilde Gta 5 Repack küçük boyutlu indirebilirsiniz. GTA 5 repack artık kota dostu. Gta 5 Update edilmiş Oyunun tüm hali ile test edilmiştir, herhangi bir soruna saptanılmamıştır. Lol sıkıştırması ile en hızlı kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Yılın en çok sevilen GTA 5 oyunu her zaman ki gibi nefeslerinizi kesecek. Aksiyon ve Macerayı bir arada yaşamayı sevenler için Editör’ün en iyi oyun önerisidir. Çok büyük mükemmel bir haritada yine sizleri beklemekte. Uzun, Uzun yolculuklar yapıp, Maceradan maceraya sürükleyici görevleri bitirmeye çabalıyacaksınız. GTA 5’in kurulumu çok basittir. Antivirüs programlarını kurulum bitene kadar kapatmanız gerekmektedir. Windows 8 ve Windows 10 kullanan kullanıcıların oyun ve setubu yönetici olarak çalıştırmaları gerekmektedir. Gta 5 Online oynamak isteyen kullanıcılara şimdi yeni güncellemeli sürüm ile online gta 5 oynama özelliğini sunmaktadır. Torrent ile hızlıca indirebileceğiniz yeni sürümü şimdi keşfedin.

Grand Theft Auto V Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimi
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core İşlemci (4 CPU) @ 2.5GHz
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB
Ses Kartı: DirectX 10, 10.1, 11
Depolama Alanı: 87 GB
Önerilen Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
Bellek: 8 GB
Ekran Kartı: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
Ses Kartı: DirectX 10, 10.1, 11
Depolama Alanı: 87 GB

Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment