HAY DAY HİLELERİ

HAY DAY HiLESi

SON GÜNCELLEME TARİHİ:03.02.2019
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere çok sevilen ve hemen hemen herkesin zevkle oynadığı HAY DAY oyununun hilesini paylaşacağız. Oyunda Süpercell oyunlarından alışık olduğunuz gibi elmas fiyatları oldukça yüksektir. Oyunun hilezi zaten vardı biz biraz daha geliştirerek sizlerle paylaşmaya açıyoruz. Hilemiz aslında bir hile olmaktan ziyade sizin yerinize tüm süpercell görevlerini yaparak günlük 100 dolar değerindeki elmasları hesabınıa aktarmanıza yarıyor. Size sadece günde bir defa hileyi aktif hale getirmek kalıyor. Mobil oyun kullanıcılarının da bildiği görev yap 3 elmas al uygulama indir 10 elmas al tarzı tüm işlemleri hilemiz sayesinde tek tıkla başlatıp hiç bir işlem ile uğraşmadan günlük 100$ değerinde elmas ve altın almanıza olanak tanıyor. 


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ismi sizi yanıltmasın
bu hile elmas ve altınları legal yollar ile toplamanıza olanak tanımaktadır.
Hileyi kurup ''USERNAME'' yazan bölüme 
Google yada itunnes kullanıcı adınızı yazmanız ve kazanmak istediğinizi seçmeniz yeterlidir.
 Hile ortalama 10 dakika içerisinde (internet hızınıza göre daha uzun yada daha kısa sürebilir)
Tüm elmas yada altın kazanmanızı sağlayacak görevleri siz tek bir tık bile yapmadan halleder ve elmasların yada altının hesabınıza aktarılmasını sağlar.
Hile kurulum ve kullanımı bilgisayardan yapılmalıdır. Hileyi kurduktan sonra 
çalıştırıp kullanıcı adınızı yazmanız yeterli olacaktır.  İlk kurulumda Sizden itunnes yada google'de kullandığınız mail adresinizi isteyeceği için oyununuz ile otomatik olarak entegre olacaktır.Günlük 100$ değerinde elmas ve altın kazanmak için...


HiTFiLE ( İNDİR )

ARKADAŞLAR HİLEMİZ %100 ÇALIŞMAKTA VE GÜNCELDİR.
İndirmeyle ilgili sorun yaşarsanız (BURAYI TIKLAYIN)

HAYDAY ENVANTER HİLESİ

Arkadalar envanter hilemiz  15 kasım 2017 Tarihinde çıkmış olup,
Tamamı rusça olduğundan dolayı 15 günlük bir çalışma ile tamamen türkçeleştirip
siz değerli ziyaretçilerimize 17 kasım itibarı ile sunmuş bulunmaktayız.
Hilemiz ile ambar ağıl ve arazi genişlemesi için gerekli tüm envanterleri yada üretim tesislerinde ek sıra açmak gibi pazar yerindeki ek yerleri açmak gibi elmas ile yapılan tüm işlemleri yapabilmenize olanak sağlamaktadır.
Hilemizi çalıştırmak için bilgisayarınıza kurarak oyunda kullandığınız facebook bağlantı linkini adress kısmına yazıp oyununuza entegre edebilir daha sonra hilemizi tamamen kaldırabilirsiniz. bir defa kurduktan sonra bir daha kurmanıza gerek kalmadan tüm elmas gerektiren harcamaları ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.


 HiTFiLE ( İNDİR )

ARKADAŞLAR HİLEMİZ %100 ÇALIŞMAKTA VE GÜNCELDİR.
İndirmeyle ilgili sorun yaşarsanız (BURAYI TIKLAYIN)


Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment