Deep Down Çıkıyor !


Ünlü Japon oyun firması Capcom, bugün yine oyun gündeminin ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz günlerde yeni nesil için yeniden geliştirilen DMC - Devil May Cry ve Devil May Cry 4: Special Edition  ile hayranlarını sevindiren Capcom, bugün yeni projeleri hakkında güzel açıklamalar yaptı. 
Asıl adı Capsule Computers olan ünlü oyun firmamızın hem 2015 Ocak ayına, hem de 2016 yılına dair çok iyi planları var. Bugün 4Gamer'a konuşan, şirketin önde gelen isimlerinden Kazunori Sugiura, Capcom'un hali hazırda çok yeni ve etkileyici oyunlar üzerinde çalıştığını ve bu oyunların takvimde 2016 yılına yerini hazırladığını açıkladı.
Tüm bunların yanında, bir diğer ünlü Capcom isimlerinden, Dragon' Dogma, Resident Evil ve Sengoku Basara gibi ünlü oyunlarda imzası olan Hiroyuki Kobayashi, önümüzdeki ay, yani ocak ayında çok önemli "büyük" bir oyunun duyurusunu yapacaklarını açıkladı. Bu duyuruyu duyan takipçiler ve yorumcular ise, hoş bir Deep Down duyurusunun geleceğini düşünüyor.
Deep Down Mı? O Da Nedir?
Deep Down , Capcom'un 2013 yılında duyurduğu yeni bir RPG oyunu olarak biliniyor. Sadece PlayStation 4 için piyasaya sürülmesi beklenen oyun, 2015 yılına tarih almış durumda; fakat gün olarak resmi bir şey henüz açıklanmadı.
Açıklanan bilgiler arasında ise Deep Down'ın, Capcom'un yeni oyun motoru Panta Rhei ile yapıldığı var. Yayınlanan video ve görsellerde gördüğümüz kadarıyla Deep Down lezzetli görünüyor; fakat oyun çıkmadan kesin bir şey söylemek istemiyoruz.
Deep Down'un yanında biz ise yeni bir Resident Evil düşüncesindeyiz. Ya da belki geçtiğimiz günlerde yapılan Devil May Cry duyurusunun üzerine yeni bir şey eklenir ve yeni Devil May Cry'ı duyururlar, ne dersiniz?
Tamam, sakinim. Sakiniz.
Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment