Scania R Hindelang Spedition ETS Skins Packs 2014

Scania Tır Kamyon oyunu tam da türkiye'nin meraklı insanlarına yakışır süper bir oyun olarak düşündüğümüz Euro Truck Simulator 2 için indirebileceğiniz birçok türkçe mods, çekici, dorse, çekici, ets tr haritası tümü ile bedava web sitemizden indirerek çevrimiçi oyunlar oynayacağınız kaliteli bir oyun sizi bekliyor.

İşte size Scania Tır oyunu meraklılarının beklediği yeni versiyonu ETS 2 için bilgisayarımızda sizler için direksiyonu elimize aldık. ETS 2 oynayanların zorlandığı kısım oyunu bir üst sürüme güncelleme işlemi nasıl yapılır, mods nasıl yüklenir, ets skins nasıl yüklenir tümü ile video çekimli anlatımlar ile burada paylaşıyoruz.

Yeni versiyon Scania ETS2 game ücretsiz indir. ETS2 Hız Modu, ETS 2 game KAMYON hız limiti olan 90'ı geçmesini sağlayan Türkçe Yamalar için mod paketlerini kaldığımız yerden devam
ediyoruz. ETS 2 Anadolu harita v1.45 modu nasıl kurulum yapılır bırada oluşturduğum ets2 mods packs pc'nize download ederek kendinize süper bir arşiv hazırlayabilirsiniz.

Evet size Euro Truck Simulator 2 oyunu adına Scania Skins yeni hali ile dünya üzerinde en çok tercih edilen oyunların başında olan farklı özelliği ile ETS2 Scania Dorse full yükle kurmak için için videomuzu izleyiniz.


Euro Truck Simulator 2 için Mod Kurulumu Nasıl Yapılır

    Bu modu indirin.
    WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
    Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
    ETS2 Oyunu Çalıştırın > Profili düzenle > mod etkinleştirin.
    Oyunun Tadını Çıkarın!

New amazing Scania R truck in Hindelang Spedition version, with its own trailers, skin, wheels and addons.

Download this truck for ETS2:

Tested on ETS2 1.8.x!



Mirror:

Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment