ETS2 Full Modifiye Wincanton Skin Renault 2014

Wincanton Skin for Renaul
Evet size Euro Truck Simulator 2 oyunu adına Wincanton Skin Renault Download yeni hali ile herkez tarafından en fazla tercih edilen oyunlar arasında olan yepyeni özellikleri ile Kamyon Dorseleri full download yap için videoyu seyret.

Selam site ziyaretcilerim euro truck simulator kısaca ETS 2 isminden de anlaşılabileceği üzere Avrupa kıtasında Renault TIR sürücülüğü için hazırlanmış bir similatör oyunu olarak binlerce genç kişi taradından  severek oynanabilen Kamyon sürme oyunudur. Pekçeok kişi nette çevrimiçi ücretsiz Euro Truck Simulator 2 kamyon oyununu en iyi bu sitede oyun oynuyor. ETS2 oyun tanıtımı ve oyun ile bağlantılı tarifler kurulum ve fazlası için önceliklli olarak bizim web sitemizi tercih ediyor.

KAMYON oyunları tam da ülkemizin meraklı kişilerine uygun süper bir oyun olduğunu düşündüğümüz Euro Truck Simulator 2 için indirebileceğiniz birçok türkçe mod, çekici, dorse,
ets çekici, ets tr haritası tümü ile bedava sitemizden download ederek çevrimiçi oyun oynayacağınız muhteşem bir oyun sizi bekliyor.


New white skin of Wincanton for your Renault Premium truck! Do you love the white?

Download Wincanton Skin for Renault Premium:



Euro Truck Simulator 2 için Mod Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır

    Bu modu indirin.
    WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
    Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
    ETS2 Oyunu Çalıştırın > Profili düzenle > mod etkinleştirin.
    Oyunun Keyfini Çıkarın!  

Tested on ETS2 1.8.x!


Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment