Scania Ets2 Wheel Pack Full Download 2014

Şimdi size Euro Truck Simulator 2 oyunu adına Wheel Pack for Scania Packs en güncel hali ile dünya üzerinde en fazla oynanan oyunların başında olan yeni özelliği ile Wheel Pack for Scania Paketi bedava indir kurulum için videoyu seyret.


Euro Truck Simulator 2 kısaca ets2 adından da anlaşılabileceği üzere Türkiye'de TIR ve KAMYON şöförlüğü üzerine kurulu iyi bir simulasyon oyunları arasında en iyisi olan milyonlarca yaşlı kişiler  severek oynanabilen Kamyon sürme oyunudur. Birçoğumuz nette online bedava Euro Truck Simulator 2 kamyon oyununu en iyi bu sitede oyun oynuyor. Euro Truck Simulator 2 oyun tanıtımı ve oyun adına tarifler kullanma adına ve dahası için önceliklli olarak sitemizi daha uygun buluyor.

KAMYON oyunları tam da türkiye'nin oyun seven kişilerine yakışır süper bir oyun olduğunu düşündüğümüz euro truck simulator için indirebileceğiniz birçok türkçe mod,
çekici, tır dorseleri, ets çekici, ets tr haritası tümü ile bedava sitemizden download ederek online oyunlar oynayacağınız kaliteli bir oyun diyoruz.

Euro Truck Simulator 2 Mod Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır

    Bu modu indirin.
    WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
    Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
    ETS2 Oyunu Çalıştırın > Profili düzenle > mod etkinleştirin.
    Oyunun Tadını Çıkarın!



Wheel Pack Scania ETS2 Download 2014


Tested on ETS2 1.8.x!


Mirror:

Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment