Euro Truck Simulator 2 Wielton MEGA Trailer Yükle

Günaydın dostlar Euro Truck Simulator 2 kısaltacak olursak ets2 adından da anlaşılabileceği üzere Avrupa kıtasında TIR ve KAMYON sürücülüğü için hazırlanmış bir similatör oyunu olan milyonlarca yaşlı kişiler  beğenilerek oynanabilen Tır sürme oyunudur. Birçoğumuz nette çevrimiçi bedava euro truck simulator tır oyunlarının en iyi burada oyun oynuyor. Euro Truck Simulator 2 oyunu lansmanı ve oyun ile bağlantılı tarifler kullanma adına ve dahası için evvela bizim web sitemizi daha uygun buluyor.

Tır Kamyon oyunları tam da türkiye'nin meraklı insanlarına yakışır bir oyun olduğunu gördüğümüz Euro Truck Simulator 2 adına indirebileceğiniz birçok türkçe mod, skins, dorse, ets çekici, ets tr haritası fazlası ile ücretsiz olarak sitemizden indirerek online oyunlar oynayacağınız süper bir oyun sizi bekliyor.

Son sürüm ETS2 oyunu bedava download. Euro Truck Simulator 2 Hız Modu, ETS 2 game KAMYON hız limiti olan 90'ı sürat artırmayı sağlayan Türkçe yama için mod paketlerini yeniden ara vermeden ediyoruz. Euro Truck Simulator 2 Anadolu harita v1.45 yaması ne şekilde yüklenir sizler için hazırladığımız türkiye modu paketini bilgisayarınıza download ederek güzel bir arşiv hazırlayabilirsiniz.

Şimdi sizlere ETS 2 game için Wielton MEGA Trailer yeni hali ile dünya üzerinde en çok oynanan oyunların başında olan yepyeni özellikleri ile ETS2 Wielton MEGA Trailer full download yap için videomuzu izleyiniz.

Euro Truck Simulator 2 için Mod Kurulumu Nasıl Yapılır

    Bu modu indirin.
    WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
    Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
    ETS2 Oyunu Çalıştırın > Profili düzenle > mod etkinleştirin.
    Oyunun Keyfini Çıkarın!

Wielton MEGA Trailer Download


Tested on ETS2 1.8.x!



Mirror:

Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment