Ets2 Full Scania R620 Stijns Verbeek Yükle Kur

 Scania R620 Mods en güncel hali ile dünya üzerinde en fazla oynanan oyunların başında gelen farklı özellikleri ile Scania R620 Dorse ücretsiz download yap için videoyu seyret.
Evet sizlere ETS 2 game adına

Gününün güzel olsun dostlar euro truck simulator kısaca ets2 adından da anlaşılabileceği üzere Avrupa kıtasında TIR ve KAMYON sürücülüğü için kurulan iyi bir similatör oyunu olan milyonlarca genç kişiler tarafından  severek oynanan Tır nakliye oyunudur. Fazlası ile nette online bedava Euro Truck Simulator 2 tır oyununu en güzel sitemiz vasıtası ile oyun oynuyor. Euro Truck Simulator 2 oyun tanıtımı ve oyun ile bağlantılı tanımlar ve kurulum ve dahası için önceliklli olarak sitemizi tercih ediyor.

KAMYON oyunu tam da türkiye'nin oyun seven kişilerine uygun bir oyun olduğunu gördüğümüz euro truck simulator için
indirebileceğiniz birçok türkçe mods, skins, dorse, ets çekici, ets türkiye haritası tümü ile bedava sitemizden indirerek çevrimiçi oyunlar oynayabileceğiniz muhteşem bir oyun sizi bekliyor.

İşte burada Tır oyunu sevenlerin merakla beklediği yeni oyunu ETS 2 adına bilgisayarımızda sizler için direksiyon başına geçtik. Euro Truck Simulator 2 oynayanların zorlandığı bölüm oyunda bir sonraki sürüm güncelleme işlemi yapmak, mod dosyası nereye eklenir, skins nasıl yüklenir detayları ile videolu anlatımlar ile sizlere sunuyoruz.

Yeni versiyon Euro Truck Simulator 2 oyunu bedava indir. ETS2 Sürat Modu, ETS 2 game TIR hız limiti olan 90'ı geçmesini sağlayan Türkçe Yamalar için paylaşımlarına kaldığımız yerden ara vermeden ediyoruz. Euro Truck Simulator 2 Anadolu harita v1.45 yaması ne şekilde yüklenir sizler için hazırladığımız ets mod paketi pc'nize download ederek kendinize süper bir arşiv oluşturabilirsiniz.


ETS 2 Mod Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır

    Bu modu indirin.
    WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
    Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
    ETS2 Oyunu Çalıştırın > Profili düzenle > mod etkinleştirin.
    Oyunun Keyfini Çıkarın! 

This is the Scania R620 Stijns Verbeek with new Holland style, interior and sound for Euro Truck Simulator 2! Such an amazing truck.

Scania R620 Stijns Verbeek Skins for ETS2:


Tested on ETS2 1.8.x!



Mirror:

Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment