ETS2 Full Muhteşem DOLL VARIO Skins İndir Yükle Oyna

ETS2 Doll Vario Skins
Şimdi size Euro Truck Simulator 2 oyunu için Doll Vario Skins yeni hali ile herkez tarafından en çok tercih edilen oyunların başında olan yepyeni özellikleri ile ETS 2 Doll Vario Skins full yükle kurmak için için videomuzu izleyiniz.

Tır oyunları tam da türkiye'nin meraklı insanlarına uygun süper bir oyun olduğunu düşündüğümüz euro truck simulator için indirebileceğiniz birçok türkçe ets mods, skins, dorse, çekici, ets tr haritası tümü ile bedava sitemizden download ederek çevrimiçi oyunlar oynayabileceğiniz süper bir oyun sizi bekliyor.

Aha İşte burada Tır oyunu meraklılarının beklediği yeni versiyonu Euro Truck Simulator 2 adına bilgisayarımızda sizler için direksiyon başına geçtik.

Ets2 oyuncularının zorlandığı bölüm oyunda bir üst sürüm güncellemesi yapmak, mod dosyası nereye eklenir, ets skins nasıl yüklenir detayları ile video çekimli bilgiler ile sizlere sunuyoruz.

Son sürüm Euro Truck Simulator 2 oyunu bedava indir. ETS2 Hız Yaması, ETS 2 game KAMYON hız limitiolan 90'ı geçmesini sağlayan Türkçe Yamalar için paylaşımlarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Euro Truck Simulator 2 Anadolu harita v1.45 yaması nasıl yüklenir bırada oluşturduğum türkiye modu paketini pc'nize yükleyerek kendinize süper bir arşiv hazırlayabilirsiniz.



Download for ETS2 Doll Vario Skins :

Tested on ETS2 Doll Vario Skins1.8.x!

ETS 2 için Mod Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır

  1.     Bu modu indirin.
  2.     WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
  3.     Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
  4.     ETS2 Oyunu Çalıştırın ~> Profili düzenle ~> mod etkinleştirin.
  5.     Oyunun Tadını Çıkarın!


Mirror:
Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment