ETS2 Best 2014 Hiroad Skin for Iveco Hi-Way Download

Hiroad Skin for Iveco
Tır Kamyon oyunları tam da ülkemizin oyun seven insanlarına uygun bir oyun olarak düşündüğümüz euro truck simulator adına download edeceğiniz birçok türkçe mods, çekici, dorse, ets çekici, ets tr haritası tümü ile ücretsiz olarak sitemizden indirerek çevrimiçi oyunlar oynayacağınız süper bir oyun sizi bekliyor.

Evet size ETS2 oyunu için Hiroad Skin for Iveco Mods en güncel hali ile herkez tarafından en çok oynanan oyunlar arasında olan farklı özellikleri ile Hiroad Skin for Iveco Skins bedava download yap için videoyu seyret.

Aha İşte size Kamyon simülasyonu meraklılarının beklediği yeni versiyonu ETS2  için pc'de sizler için ETS 2 oynayanların güçlük çektiği kısım oyunda bir üst sürüme güncelleme işlemi nasıl yapılır, mods nasıl yüklenir, skins nasıl eklenir detayları ile video çekimli anlatımlar ile burada sunuyoruz.


En yeni Euro Truck Simulator 2 game full indir. Euro Truck Simulator 2 Hız Modu, ETS 2 oyununda KAMYON hız limiti olan 90'ı sürat artırmayı sağlayan Türkçe yama için mod paketlerini yeniden devam ediyoruz. ETS 2 Anadolu harita v1.45 modu ne şekilde kurulum yapılır bırada hazırladığımız ets2 mods packs pc'nize yükleyerek kendinize süper bir arşiv oluşturabilirsiniz.

ETS 2 için Mod Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır

  1.     Bu modu indirin.
  2.     WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
  3.     Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
  4.     ETS2 Oyunu Çalıştırın ~> Profili düzenle ~> mod etkinleştirin.
  5.     Oyunun Tadını Çıkarın!

 

  Free Hiroad Skin for Iveco Download this mod for ETS 2:



Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment