Samsung'un Yeni Telefonlarında Kamera Ekranda Olacak

Samsung yeni çıkacak akıllı telefonlarında kamerayı ve parmak izi sensörünü ekrana yerleştirmek için çalışma yapıyor olabilir.

Samsung geçtiğimiz perşembe günü 2018 OLED Forumunda dört yenilik sundu. Ekrana yerleştirilmiş parmak izi sensörü ve hoparlör, ekrandan gelen titreşimler ve bir panel altı sensörü. Bu son özellikler Samsung'un ön kamerasını ya da iris tarayıcısını ekrana yerleştirmesine olanak sağlayacak. Bazı tasarımcılar zaten kamera için telefonlara ayrı bir çerçeve yapmanın gereksiz olduğunu söylüyor.



Yeni Samsung akıllı telefonlarında Galaxy S10'da veya diğer gelecek telefonlarda kamera ve parmak izi sensörünun ekranda olacağı kesin değil. Eğer bu özellikler gelecekse yeni Samsung akıllı telefonların ön yüzü tamamen ekrandan oluşacağı anlamına gelir.



Samsung Mobile News de söylentiler hakkında tweet attı: “Samsung, ekranın önündeki ön kamerayı gizlemeye çalışan yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyor. Kaynaklar bana bu teknolojiyi kullanan prototiplerin olduğunu söyledi. Bu özelliği 2020'ye kadar perakende telefonlarda göreceğimizi düşünüyorum, ama kim bilir. "

Bu haberin daha fazlasını cnet.com'da okuyabilirsiniz.

Sizler de yorumlarınızı bu yayının altında paylaşabilirsiniz.

Yayını beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı unutmayın.

Mobil Haberler kategorisinden daha çok yayına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment