2019'da 3 Yeni iPhone Modeli Gelecek

Apple'ın 2019 yılında 3 yeni iPhone modelini tanıtması bekleniyor. Peki 2019 model iPhone'ların özellikleri nasıl olacak? Gelen bilgilere bakalım.

Apple bu yıl 3 yeni iPhone'u piyasaya sürmeyi planlıyor. Wall Street Journal'a göre 2019 model iPhone'lar  iPhone XR'nin LCD ekranlı halefi olacak. Muhtemelen 3 iPhone da farklı boyutlarda olacak ve en büyük ekranlı modeli birden fazla arka kameraya sahip olacak. Yeni Android telefonlarda birden fazla arka ve ön kameraya artık alıştık. Apple yeni iPhone'larda birden fazla arka ve ön kamera kullanarak yeni Android cihazlarla rekabet etmeyi amaçlıyor.



Sızan bilgileri Twitter'dan paylaşan Steve H.McFly, Eylül 2019'da tanıtılacak yeni iPhone'ların 5K teknolojisiyle geleceğini ve yeni iPhone'un iPhone XI adıyla çıkacağını açıkladı.

Yeni iPhone'larda birden fazla arka kamera olacağını söylemiştik. Bu arka kameralardan birinin 3D kamera olabileceği de gelen bilgiler arasında. Bu iddia da Sony'nin bu yıl 3D kameraları çalıştıracak çipler geliştirmesine bağlanıyor.

Wall Street Journal'da yer alan bir bilgiye göre de 2020'den itibaren Apple iPhone'larda OLED ekran teknolojisini kullanacak. Şu anda iPhone X'de de kullanılan OLED ekran teknolojisiyle Apple, Çin ve diğer gelişmekte olan piyasalardaki iPhone satışlarını arttırmayı amaçlıyor.

Kaynak : The Verge

Sizler de yorumlarınızı bu yayının altında paylaşabilirsiniz.

Yayını beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı unutmayın.


Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment