YouTube Arka Arkaya İki Atlanabilir Reklamı Test Ediyor

Dünyanın en büyük video barındırma sitesi YouTube, videolardaki reklamlara yeni bir düzenleme getiriyor. Yeni özellikle birlikte artık YouTube'da arka arkaya iki atlanabilir reklam yer alabilecek. Bu özelliğin ne gibi yararı olacak? Detaylara bakalım.

YouTube'da her gün yaklaşık 1 milyar saatlik video izleniyor. Bu kadar çok video izlenirken ve bu kadar çok kullanıcıya ulaşılıyorken, kullanıcıları da memnun etmek gerekiyor. YouTube bunun için birçok kullanıcının şikayet ettiği reklamlara yeni bir düzenleme getiriyor.



Birçok kullanıcı videolardaki reklam sayısından ve reklamlardan dolayı videoların kesintiye uğramasından şikayet ediyor. YouTube hem reklam sayısını azaltmadan yayıncıyı hem de reklamları daha hızlı geçmeyi sağlayarak izleyiciyi memnun edecek bir yenilik getiriyor. Artık videolarda iki reklam arka arkaya kapatılabilecek. Böylece videolar reklamlardan dolayı %40 daha az kesintiye uğrayacak.

Bu yeni özellik önce masaüstü bilgisayarlarda hemen ardından mobil cihazlarda test edilecek. Bu yıl testi yapılacak olan özellik kısa bir süre içinde de kullanıma sunulabilir.

Kaynak : Cnet

Sizler de yorumlarınızı bu yayının altında paylaşabilirsiniz.

Yayını beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı unutmayın.

Mobil Haberler kategorisinden daha çok yayına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment