ETS2 Full Ekran İskandinavya DLC göstermek

Onlar kötü şeysin gibi insanlar yavaş haber gün konuşmak; gibi her an uyanık mevcut olayın sıcak gobs sabit bir saldırı olması gerekir. Bazen orta Belçika dışında kirlenmiş malzemelerin 18 ton taşıma, şeyler yavaş için örnek almak, sadece daha iyi.

Başka bir örnek: yeni, yüksek profilli bültenleri çalkalanıyor olsaydı, muhtemelen yapımcısı Euro Truck Simulator 2 bu yatıştırıcı güncelleştirmeyi fark olmazdı:

"DLC İskandinavya, şimdi son üretim aşamalarında" SCS Software yazma . "Biz emin hala düzgün test çimdik ve optimize etmek gerekir - kendi çalışmalarının bir ton var böyle büyük bir proje ile - ama biz şimdi önceki proje sürümlere kıyasla önemli ölçüde daha iyi test kapasitesi ve bizim için kullanılabilir süreç var. "


İskandinavya DLC ETS2 Avrupa kara başka bir bölümünü dolduracaktır. Daha önce, Doğu tarafı aracılığıyla tanıtıldı var "Doğu" Going genişletme getirerek oyunu Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Macaristan.

İskandinavya'nın en immanency kutlaması, geliştiriciler İsveç'in Kalmar DLC sürümünü gösteren ekran bir dizi yayımlandı.
Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment