ETS 2 Türkçe Multiplayer İstanbul Otobanda Dehşet

ets2 multiplayer
Euro Truck Simulator 2 'nin Online mod'unda Seço'nun bu seferki dehşet anı ve beraberinde İstanbul Otobanı tehlikelerle dolu bir yolculuğu.

2015 yılına özel Full Euro truck simulator 2'nin türkçe online multiplayer oyna heyecanı fazlası ile yaşa.

Bir oyun başlığında "Simulator" varsa iki şeyden biri genellikle bir durumdur. Ya doğru simülasyonu sağlayan bir aşırı ciddi girişim, ya da bunun bir şaka olduğunu. Euro Truck Simulator 2 nadir bir şeydir. Emin, eski, ama onun sınırlamaları adamcağız, geniş ve şeffaf olmanın her zamanki tuzak önler. Bu iyi. Bunu iyi söyleyerek insanlar muhtemelen hasta olduğunu, ancak tüm mantığı ile olmamalı, bu yüzden tekrarlayarak ayılar.


Sadece bir şey daha iyi yapabilir ve bu arkadaş dahil bulunuyor. Güçlü bir bir beraberlik konvoya Belçika karşısında beton çekme millet ile dolu, özellikle. Bu rüya giderek gerçeklik yaklaşıyor. Bugün, ETS2 Multiplayer mod açık alfa içine başlattı.

Bu kesinlikle bir alfa var. Bu sabah birkaç kez bağlanmaya çalıştı olması, onun sunucu aşağı dolu veya olmuştur ya. Eğer devam etmek sabır varsa hala, sen gelen yükleyici indirebilirsiniz MOD alfa sayfasında . Bu çalışma-it eğer, en azından çok MODun lansmanından bu yana birkaç salınımın daha fazla olmuştur edebilirsiniz.

Doğal olarak, bu umarım daha sağlam bir yaratılış olacak ne sadece erken bir uygulamasıdır. Euro Truck Simulator 2 sürücüsünün hayatı yalnız bir, ve şimdi şüphe kuşkusuz oturaklı bir deneyim canlandırmak olacak diğer oyuncular ile yolları doldurmak için bir şans. 



Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment