ETS2 Kenworth W900 Long Legacy Sleeper Mods Download 2014

ETS2 Kenworth W900 ETS Mods
En iyi tır oyunlarından bir tanesi olmayı başaran Euro Truck serisi Truck Simulator 2 Modları ile sizlere süper Tır paketleri sunuyoruz. Güne özel olarak Euro Truck Simulator Hız Yaması, ETS 2 oyuncularının belki de en çok dert yandığı hız limiti konusunu sitemizde bir önceki konumuzda sizlere paylaşmıştık.

Şimdi ise bir güzel Tır Yaması daha paylaşıyorum sizler için. Tır Modu inidirip belgelerim içindeki Euro Truck Simulator içinde bulunan mod klasörüne atıp oyuna girin aktif ederek muhteşm görünümlü TIR'a sahip olun.

Bilindiği gibi Euro Truck Simulator, piyasaya ilk olarak 2008 yılında Almanya'da çıkarak büyük sükse yapmıştı.

Bir önceki yazımızda Euro Truck Simulator Scania 124L v1.5 paketini paylaşmıştık, şimdi farklı ama bir o kadarda güzel ETS2 Kenworth W900 Long Legacy Sleeper adındaki ETS2 Skins paylaşımı ile çok ama çok mutlu olacaksınız. Sadece indirin ve görün kararı siz verin diyoruz.


Yepyeni Euro Truck Simulator Modları Tır Kamyon Dorseleri vs Yeni Eklentiler ve Capslar ile inanılmaz paylaşımlar için sadece sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Free Euro Truck Simulatör (ETS) oyununu kurduktan sonra yama işlemini yapabilirsiniz. Ünlü tır similasyon oyunlarından olan Euro Truck 2 için araç yamalarına ve modlarına sitemizde fazlası ile mevcuttur.

ETS2 Kenworth W900 Mods Download

Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment