ETS2 Best Of Peter Appel Skin Pack for DAF XF Packs

Selam arkadaşlar euro truck simulator kısaltacak olursak ets2 isminden de anlaşılacağı gibi Avrupa kıtasında TIR ve KAMYON şöförlüğü için hazırlanmış iyi bir simulasyon oyunu olan milyonlarca yaşlı kişiler tarafından  beğenilerek oynanan Tır sürme oyunudur. Birçoğumuz internette çevrimiçi ücretsiz Euro Truck Simulator 2 tır oyununu en güzel burada oyun tutkunu oluyor. Euro Truck Simulator 2 oyun lansmanı ve oyun ile bağlantılı tarifler kullanımı ve fazlası için önceliklli olarak bizim web sitemizi tercih ediyor.

TIR oyunları tam da türkiye'nin meraklı insanlarına yakışır süper bir oyun olduğunu gördüğümüz ETS2 adına indirebileceğiniz yüzlerce türkçe ets mods, skins, tır dorseleri, çekici, ets tr haritası tümü ile bedava web sitemizden indirerek online oyunlar oynayacağınız kaliteli bir oyun diyoruz.

Ahaİşte burada Tır simülasyonu sevenlerin merakla beklediği yeni oyunu Euro Truck Simulator 2 adına pc'de sizler için Euro Truck Simulator 2 oyuncularının güçlük çektiği bölüm oyunu bir sonraki sürüme güncelleme işlemi nasıl yapılır, mod dosyası nereye eklenir, skins nasıl yüklenir detayları ile videolu anlatımlar ile burada sunuyoruz.


Son sürüm Euro Truck Simulator 2 oyunu full download. ETS2 Km Yaması, ETS 2 oyununda TIR hız limiti olan 90'ı geçmesini sağlayan Ets Tr Yamalar için mod paketlerini yeniden devam ediyoruz. ETS 2 Anadolu harita v1.45 yaması ne şekilde kurulum yapılır bırada oluşturduğum türkiye modu paketini bilgisayarınıza download ederek güzel bir arşiv hazırlayabilirsiniz.

Şimdi sizlere Euro Truck Simulator 2 game için ETS2 Appel Skin Mods en güncel hali ile dünya üzerinde en çok oynanan oyunların başında gelen yeni özelliği ile ETS2 Appel Skin ücretsiz indir kurulum adına videoyu seyret.



ETS 2 için Mod Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır

  1. Bu modu indirin.
  2. WinRar ile Dosyaları Klasore Çıkarın!
  3. Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörü içine .scs dosya (lar) yapıştırın.
  4. ETS2 Oyunu Çalıştırın ~> Profili düzenle ~> mod etkinleştirin.
  5. Oyunun Tadını Çıkarın!


This skin is for both DAF by 50keda and the default one.

Credits: CrazyGijs

Compatibility: ETS2 1.11.x and 1.10.x

Screenshots:




How to install mod for ETS 2:


  1. Download this mod.

  2. Extract it!

  3. Paste the .scs file(s) into your My Documents/Euro Truck Simulator 2/mod folder.

  4. Run game ~> Edit profile ~> Enable mod.

  5. Enjoy!

Free Download this mod for ETS 2 Buradan



Share on Google Plus

Yazar Enes SANCAK

    Blogger Comment
    Facebook Comment